Herdenklint

Een herdenklint is een gekleurd lint met een eigen tekst welke tot onze loop (Pinkster-weekend 2021)  door leden van ons team in de Amber-boom wordt opgehangen bij het crematorium "Waerdse Landen" in Heerhugowaard.

Na het pinksterweekend kunt u het lint ophalen of wij sturen het naar u op . Het ophangen van linten in bomen is een eeuwenoude traditie metname in landen zoals China. Een boom staat ook symbool voor het leven. U heeft de keuze uit diverse kleuren lint en verschilende  lettertypes en afbeeldingen. De linten worden speciaal voor u bedrukt.  Het lint is 75 cm lang en voorzien van een metalen oog waardoor het gemakkelijk om een tak kan worden gehangen . Het te bedrukken gedeelte is ongeveer 40 cm. De prijs voor een lint is 7,50 en voor 1,50 extra wordt het lint naar u thuis opgestuurd.

U kunt dit lint ook kado doen voor b.v. de Kerst, een verjaardag of zomaar om iemand extra te steunen, vermeld dit bij de opmerkingen en wij maken dan een extra lint en sturen deze naar u op (wel keuze verzenden aanvinken s.v.p.).  Er wordt altijd eerst een voorbeeld gemaakt en naar u verzonden via de mail.

De Amber-boom bevind zich in het parkje achter het crematorium en is vrij toegankelijk tijdens de openings uren, dagelijks  van 8.30 tot 17.30 uur - zodra het lint opgehangen is krijgt u een berichtje 

 

 

Er wordt altijd eerst een voorbeeld gemaakt en naar u verzonden via de mail.

 

Items marked with * are required