Herdenklint

Een herdenklint is een gekleurd lint met een eigen tekst welke tot onze loop (Pinkster-weekend 2021)  door leden van ons team in de Amber-boom wordt opgehangen bij het crematorium "Waerdse Landen" in Heerhugowaard.

Herdenkingslint

i.s.m. Roparunteam Dela

Een herdenklint is een gekleurd lint met een eigen tekst welke tot onze loop (was Pinkster-weekend 2021 maar i.v.m. Corona verplaatst naar 2/3 oktober) door leden van ons team in de Amber-boom wordt opgehangen bij het crematorium "Waerdse Landen" in Heerhugowaard. Na het Roparunweekend kunt u het lint ophalen, hier wordt een speciale dag voor georganiseerd of wij sturen het naar u op . Het ophangen van linten in bomen is een eeuwenoude traditie metname in landen zoals China. Een boom staat ook symbool voor het leven. U heeft de keuze uit diverse kleuren lint en verschilende  lettertypes en afbeeldingen. De linten worden speciaal voor u bedrukt.  Het lint is 75 cm lang en voorzien van een metalen oog waardoor het gemakkelijk om een tak kan worden gehangen . Het te bedrukken gedeelte is ongeveer 40 cm. De prijs voor een lint is 7,50 en voor 1,50 extra wordt het lint naar u thuis opgestuurd.

Er wordt altijd eerst een voorbeeld gemaakt en naar u verzonden via de mail.

De Amber-boom bevind zich in het parkje achter het crematorium en is vrij toegankelijk tijdens de openings uren, dagelijks  van 8.30 tot 17.30 uur - zodra het lint opgehangen is krijgt u een berichtje 

Deze actie is een samenwerking van teamHeerhugowaard en Roparunteam Dela - de linten kunnen ook opgehangen worden op de locatie's Schollevaar Capelle a/d IJssel en bij de Domstede in Utrecht. U kunt dit op het formulier aangeven.