Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan teamHeerhugowaard, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en teamHeerhugowaard ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar teamHeerhugowaard.
En nogmaals, het kost je niets extra!

> Lees verder

Looperij, een Social Trail

De Looperij, is een social trail in de bossen van Schoorl op zondag 22 mei 2022 , aanvang 9:30

Locatie:  Bezoekerscentrum Schoorl , Oorsprongweg 1, 1871 HA Schoorl

> Lees verder

Paasei-actie

Een leuk zakje met heerlijke paaseitjes voor 2,50 per stuk. Koop ze bij één van onze teamleden. Je steunt er een goed doel mee.

  > Lees verder

  Actie geef mij kleur

  Via deze actie proberen wij van teamHeerhugowaard geld op te halen voor de Roparun 2022. Het idee is misschien niet bijster origineel maar de actie van Tijn bij Serious Request was voor vele een grote inspiratie bron. De eenvoud van zijn actie was ook z'n kracht.

  > Lees verder

  Gedenkketting

  De Gedenkketting is ontstaan als actie voor de Roparun: een estafetteloop vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam met als doel geld op te halen voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

  > Lees verder

  Herdenklint

  Een herdenklint is een gekleurd lint met een eigen tekst welke tot onze loop (Pinkster-weekend 2022)  door leden van ons team in de Amber-boom wordt opgehangen bij het crematorium "Waerdse Landen" in Heerhugowaard.

  > Lees verder

  ik Wandel de 12

  Wandelen het hele jaar rond, 12 verschillende wandelingen in 12 verschillende provincies gedurende 12 maanden.

  1 keer meedoen of alle 12, het maakt niet uit hoe vaak maar iedere wandeling is verrassend en u wandelt voor een goed doel.

  > Lees verder

  Roparun, the Game

  Roparun, the Game is een door teamHeerhugowaard ontwikkeld bordspel waarmee u als team, bestaande uit Fietser - Loper - Fietser moet zorgen als eerste de finsh te bereiken

  > Lees verder

  Wenshuisjes

  Wenshuisjes zijn kleine houten huisjes die u zelf creatief kunt bewerken en zijn onderdeel van een online competitie.  Wie maakt het mooiste, origineelste huisje, en verzint daar een goede passende naam voor.

  > Lees verder